Wie zijn wij

Wij zijn een bedrijf van 9 personen, bijscholingen zijn regelmatig gepland om "up to date" te blijven met de nieuwigheden en ook onze techniekers genieten van deze bijscholing maar dan op technologisch vlak.

Steeds op zoek naar de meest gepaste producten en technologie, gericht naar de behoefte van de klant, willen wij het comfort bieden dat toekomt aan de meest veeleisende klant.

Uw rolluik dat u isoleert tegen de koude en zon, dat u beschermt tegen geluid of u veiligheid waarborgt. Uw zonnetent die u in de schaduw zet, uit de UV stralen of u droog houdt, omdat het regent tijdens uw barbecue. Als ook uw binnenzonwering hebben wij voor u uitgetest en goed bevonden aan de meest veeleisende comfort regels.

Wij hebben oplossingen voor uw problemen / vragen en beschikken daarvoor over een uitgebreide gamma rolluiken, zonweringen (zonnetenten, verandazonwering, screen ),  jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen, verticale lamellen. Het automatiseren van bestaande rolluiken doen wij met het grootste vakmanschap.

Wij hebben oplossingen voor uw problemen/vragen en beschikken daarvoor over een uitgebreide gamma rolluiken, zonwering (zonnetenten, verandazonwering, screen), jaloeziën, vouwgrdijnen, rolgordijnen, verticale lamellen. Het automatiseren van bestaande rolluiken doen wij met het grootste vakmanschap.

Uw comfort, uw veiligheid en uw welzijn zijn onze zorg.