ODL B200 XL

Comfortable buitenruimte waar het vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam vertoeven is.

Hiervoor zorgt een lamellendak waarvan de 160° oriënteerbare lamellen de behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect kunnen afstellen op alle weersomstandigheden. In gesloten toestand biedt het lamellendak een waterdichte bescherming tegen regen. Met een simpele druk op de afstandsbediening kantelen de lamellen en zorgen zij voor een optimale zoninval, schaduw en ventilatie. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust met gratis airco.

Als extra bescherming kan de B-200 Outdoor Living aan elke zijde uitgerust worden met windresistente ZIP screens. Deze windklasse 3 screens weerstaan windsnelheden tot 6 Beaufort en worden elk apart draadloos aangestuurd.

De B-200 Outdoor Living kan zowel vrijstaand, aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden. Hiermee biedt deze zonwering een duurzame oplossing voor tuin, terras, balkon, patio, poolhouse, jacuzzi en buitenkeuken. Bovendien kunnen meerdere modules aan mekaar gekoppeld worden. Ideaal voor wie geen veranda wilt bouwen.

Met afmetingen die kunnen variëren tot 7m breed en 7m lang is de B-200 Outdoor Living zowel voor particuliere klanten als handelszaken en de horeca een interessante terrasoverkapping.