ODL B300

Comfortable buitenruimte waar het vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam vertoeven is.

Hiervoor zorgt een vouwdak dat eenmaal opgeplooid maar enkele centimeters inneemt. In gesloten toestand biedt het doek een waterdichte bescherming tegen regen. Met een simpele druk op de afstandsbediening kan het vouwdak geregeld worden. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust met gratis airco.

Als extra bescherming kan de B-300 Outdoor Living aan elke zijde uitgerust worden met windresistente ZIP screens. Deze windklasse 3 screens weerstaan windsnelheden tot 6 Beaufort en worden elk apart draadloos aangestuurd.

De B-300 Outdoor Living kan zowel vrijstaand, aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden. Hiermee biedt deze zonwering een duurzame oplossing voor tuin, terras, balkon, patio, poolhouse, jacuzzi en buitenkeuken. Bovendien kunnen meerdere modules aan mekaar gekoppeld worden. Ideaal voor wie geen veranda wilt bouwen.

Met afmetingen die kunnen variëren tot 7m breed en 7m lang is de B-300 Outdoor Living zowel voor particuliere klanten als handelszaken en de horeca een interessante terrasoverkapping.